731 174 412

      Polityka prywatności

      W związku z wejściem w życie przepisów RODO od dnia 25 maja 2018 roku została zaktualizowana Polityka prywatności (w tym dotycząca tzw. Cookies). Przedstawiamy aktualną wersją tego dokumentu i prosimy o jego akceptację.

      1.Administratorem danych osobowych jest:
      Insert Montaż Szymon Kuliziak
      ul. Gwiazda Morza 15/1
      80-536 Gdańsk
      NIP 5832519092
      Regon 364258140
      adres e-mail: info@insert-online.com.pl

      2. Cel przetwarzania danych osobowych:
      – realizacja usług znajdujących się w ofercie Administratora

      3. Podstawą przetwarzania danych osobowych jest:
      – Państwa zgoda
      – konieczność wykonania umowy, której są Państwo stroną
      – konieczność wypełnienia obowiązku prawnego ciążącego na Administratorze
      – prawnie uzasadniony interes Administratora lub podmiotu trzeciego

      4. Odbiorcy danych:
      Państwa dane mogą być przekazywane następującym odbiorcom:
      – zaufanym podmiotom, które w ramach zawartej z Administratorem umowy będą realizować ściśle określone przez Administratora cele (np. wykonanie usługi na Państwa rzecz jako „podwykonawca” , wystawienia faktur itp.)
      – biurom rachunkowym, które wspomagają Administratora w prowadzeniu księgowości
      – kancelariom prawnym,
      – podmiotom lub organom uprawnionym na podstawie przepisów prawa (sądy, prokuratura, policja)
      – innym podmiotom, na Państwa życzenie lub po uzyskaniu od Państwa odrębnej zgody.
      Państwa dane osobowe nie będą przekazywane odbiorcom w państwach trzecich oraz organizacjom międzynarodowym.

      5. Okres przechowywania danych zależy od:
      – wymogów wynikających z przepisów prawa np. przepisów prawa podatkowego
      – okresu, przez jaki są świadczone Państwu usługi
      – okresu, który jest niezbędny do obrony interesów Administratora (np. termin dochodzenia roszczeń w związku z wykonaniem i korzystaniem z oferowanych przez Administratora usług)
      – czasu trwania udzielonej przez Państwa zgody
      6. Prawa osób, których dane osobowe są przetwarzane przez Administratora:
      – dostęp do treści swoich danych osobowych
      – sprostowania danych
      – cofnięcia wyrażonej zgody na przetwarzanie w dowolnym momencie (przy czym pozostanie to bez wpływu na przetwarzanie dokonane przed cofnięciem zgody)
      – usunięcia danych lub ograniczenia ich przetwarzania
      – przeniesienia swoich danych osobowych
      – wniesienia skargi do organu nadzorczego (Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych) w przypadku uznania, iż przetwarzanie Państwa danych osobowych narusza przepisy RODO.

      Wszelkie Państwa żądania w powyższym zakresie przyjmujemy za pośrednictwem:
      – poczty elektronicznej
      – poczty tradycyjnej
      – telefonicznie